Manisalı Muaythaiciler Dünya Şampiyonası'nda 7 madalya kazandı

Manisa Muaythai Eğitim Merkezi sporcuları, Antalya'da düzenlenen 2023 IFMA Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası'nda 7 madalya elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

09 Ekim 2023 Pazartesi 15:00
Manisalı Muaythaiciler Dünya Şampiyonası'nda 7 madalya kazandı

Manisalı Milli muaythaiciler, Antalya'da düzenlenen 2023 IFMA Gençler Dünya Muaythai Şampiyonası'nda büyük başarı elde etti. 65 ülkeden 1000 sporcu arasında ülkemizi temsil eden sporcular, toplamda 5 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Buna göre U23 yaş 63.5 kiloda Cemile Aykoç, yıldız erkekler 50 kiloda Ahmet Mirza Erden, yıldız kızlar 34 kiloda Ayşe Nur Köksal, minik kızlar 42 kiloda Elif Kaya, minik kızlar 38 kiloda Büşra Özdemir ikinci olurken, yıldız kızlar 56 kiloda Simanur İnan, U23 yaş 51 kiloda Ömer Faruk Öksüz üçüncü oldu. Büyük bir gurur yaşadıklarını belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Dünya Şampiyonası'nda göğsümüzü kabartan sporcularımızı ve emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Muaythai Eğitim Merkezimizden milli sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu madalyalar altyapıdan yetişen sporcularımız için büyük bir motivasyon kaynağı olacak" diye konuştu.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 09.10.2023 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.