MKE Ankaragücü Başkanı: Beşiktaş taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyoruz

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "Geçtiğimiz sezonlarda yaşanan münferit olayların, hem iç sahada hem de deplasmanda artık yaşanmayacağına inancımız tüm kulüplerimiz açısından tam. Bu inançla, Beşiktaş taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyor ve davet ediyoruz" dedi.

27 Kasım 2023 Pazartesi 10:02
MKE Ankaragücü Başkanı: Beşiktaş taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyoruz

Süper Lig'in 14'üncü haftasında MKE Ankaragücü, 3 Aralık Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek. Eryaman Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak maç öncesinde başkan Faruk Koca, Beşiktaş taraftarlarını stadyumda görmek istediğini açıkladı.
MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yaptığı yazılı açıklama şu şekilde: "Futbolu güzelleştiren en büyük etken taraftarlardır. Gerek milli maçlarda, gerekse ülkemizin karşılaştığı tüm olumsuzluklarda tek yürek olan futbolseverler, tarihe ve dünyaya her zaman birliktelik mesajı vermiştir. Bu birliktelik; deplasman yasaklarının artık tekrarlanmamak üzere son bulması gerektiğinin en büyük göstergesidir. Bu sezon daha önce yasak uygulanan bazı müsabakalarda deplasman yasaklarının kalkmasını, ülke futbolumuzun gelişimi adına sevindirici buluyorum. Geçtiğimiz sezonlarda yaşanan münferit olayların, hem iç sahada hem de deplasmanda artık yaşanmayacağına inancımız tüm kulüplerimiz açısından tam. Bu inançla, 03.12.2023 tarihinde Ankara'da oynanacak karşılaşmada Beşiktaş JK taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyor ve davet ediyoruz. Taraftarların takımlarına olan çoşkulu ve tutkulu bağlılığını sonuna kadar göstereceği müsabakanın, ülke futbolunda deplasman yasaklarının artık yaşanmaması açısından da bir milat olacağına inanıyorum." (DHA)

Son Güncelleme: 27.11.2023 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176