Real Madrid formasıyla ilk golünü atan Arda Güler, İspanyol basınında

La Liga takımlarından Real Madrid formasıyla ilk golünü atan 19 yıllık milli oyuncu Arda Güler, İspanyol basınında kupalarda yer aldı.

11 Mart 2024 Pazartesi 17:07
Real Madrid formasıyla ilk golünü atan Arda Güler, İspanyol basınında

İspanya La Liga'nın 28. haftasında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da oynadığı karşılaşmada Celta Vigo'yu 4-0 mağlup etti. Madrid ekibinde son gol, milli futbolcu Arda Güler'den geldi. Mücadelenin 89'uncu dakikasında Vinicius'un oyuna dahil olduğu Arda Güler, 90+4'üncü dakikada Real Madrid'in 4'üncü golünü kaydetti. Bu gol aynı zamanda Arda Güler'in İspanyol sezonundaki ilk golü oldu. Karşılaşma sonrasında Arda Güler'in ilk gollü İspanyol basınında manşetlere taşındı ve büyük güçler toplandı.

MARCA'DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca'da yer alan haberde, "Carlo Ancelotti'nin kendisini yaşadığı dakikaları en iyi şekilde değerlendiriyor. Arda Güler, bugüne kadar 6 maçta 83 dakika forma giyerek Real Madrid taraftarlarına futbolunda özel bir şeyler olduğunu göstermeyi başardı. Şimdi bunu başardı." devam edip etmeyeceğini zaman karşılığında ama net olan şey, adım attığı her yerde kalitenin ona bölümlerinin olduğu ve küçük vuruşlarla Santiago Bernabeu'yu kendisine aşık edebildiği” ifadelerine yer verildi.

CARLO ANCELOTTI: ARDA'NIN BURADA BİR GELECEĞİ VAR

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in çok yetenekli olduğunu vurgulayarak şu yorumlarda bulundu:

"Çok az oynadı, üç dakika. Bir şeyler vardıne inanmıştı ve büyük bir yetenekle hareket etti. O büyük bir yetenek ve onu her gün gören bizler onun son zamanlarında çok araştırıyorlardı. Daha yoğun çalışıyor ve orada ortaya çıkıyor. Onun burada bir gelecek var ve hiçbirimizi aksini garanti etmiyoruz."

ARDA GÜLER: İLK GÖLÜMÜ ATTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Real Madrid formasıyla ilk golünü atmaktan dolayı mutlu olduğunu ve çok çalışacağını ifade eden Arda Güler, "Böylesine büyüleyici bir atmosferde gol atabilir. Beni veren herkese teşekkürler. İlk golü attığım için çok mutluyum. Umarım daha güzelleri olur. bir performanstı. 4-0'lık galibiyetten dolayı tüm takımı kutlamak istiyorum. Benim için şu ana kadar zor bir sezon oldu ama umarım bugünden sonra daha iyi şeyler olur. Burada olduğum için gerçekten mutluyum. Dünyanın en iyi kulübü ve her ne kadar zorlu olsa da bunun ortaya çıkardığı kaliteye ve karaktere sahip olmayı düşünüyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176