Ronaldo'nun Asya Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk galibiyeti

Asya Şampiyonlar Ligi'nde Ronaldo, Mane, Laporte, Otavio gibi yıldızlara sahip şampiyonluğun en güçlü adaylarından Al-Nassr, grup aşamasına galibiyetle başladı. Al Nassr, grubun iddialı takımlarından Persepolis'i deplasmanda 2-0 mağlup etti.

20 Eylül 2023 Çarşamba 10:35
Ronaldo'nun Asya Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk galibiyeti

Al-Nassr'a galibiyeti getiren goller 62. dakikada Ghareeb ve 72. dakikada Qasem'den geldi.
İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlanan Al-Nassr, süper yıldızı Ronaldo ile mutlak bir şansı değerlendiremedi. İkinci yarıda 56. dakikada Persepolis takımından Milad Sarlak, Ronaldo'ya yaptığı hareketle kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan rakibi karşısında hakimiyeti eline alan Al-Nassr 2 gol bularak Asya Şampiyonlar Ligi'ne  galibiyetle başladı.
Ronaldo, Neymar, Benzema, Mane, Otavio, Mitrovic gibi dünyaca ünlü yıldızların Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC Cup mücadelesini sezon boyunca sadece D-Smart ve D-Smart GO'da izleyebilirsiniz. (DHA)

Son Güncelleme: 20.09.2023 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176