Yalıkavakspor avantaj için İtalya'da

Hentbolda ülkemizi EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda temsil eden Bodrum ekibi Yalıkavakspor, yarın 3'üncü tur mücadelesinde İtalya'da SSV Brixen Sudtirol'a konuk olacak.

10 Kasım 2023 Cuma 10:51
Yalıkavakspor avantaj için İtalya'da

Brixen kentindeki Sporthalle Süd Brixen'de oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Rakibini 19 Kasım'da rövanşta konuk edecek temsilcimiz, adını son 16'ya yazdırmak için ilk karşılaşmada avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. EHF Avrupa Kupası'nda önceki turda eylül ayında Portekiz'in ADA Sao Pedro do Sul takımını eleyen Bodrum ekibinde Başkan Mehmet Esen, Avrupa'da zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyledi.
Esen, "İtalya'da ligin lideri ve formda takımı Brixen karşısında Bodrum'da oynanacak olan rövanşa avantajlı skorla çıkmak istiyoruz. Rakibimiz italya liginde lider olsa da, bizler de teknik kadromuza ve sporcularımıza güveniyoruz. Bodrum'u ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Binnaz Karakaya'da oynanacak olan ikinci maçta, tüm sporseverleri Denizin Kızları'na destek olmaya davet ediyoruz" dedi. Antrenör Kıvanç Özcan da, "Rakibimiz İtalya şampiyonu. O nedenle kolay bir maç olmayacak. Tek hedefimiz oradan iyi bir sonuçla dönüp 19 Kasım'da kendi evimizde oynayacağımız maça avantajlı olarak gelmek" diye konuştu.

(DHA)

Son Güncelleme: 10.11.2023 10:53
Anahtar Kelimeler:
YalıkavaksporHentbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.