Didim yeni yıla eğlenerek girecek

Didim Belediyesi yeni yıl kapsamında hazırlıklarını tamamladı. Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'nda kurulacak platformda çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

28 Aralık 2022 Çarşamba 17:52
Didim yeni yıla eğlenerek girecek

Didim Belediyesi tarafından yeni yıl için Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'nda kurulacak platformda çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Çok sayıda sanatçı çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturacak. Etkinlik kapsamında dans ve ışık gösterisi, DJ performans sahnelenecek. Saat 21.00'da başlayacak etkinler 01.00'e kadar devam edecek. Öte yandan Didim Belediyesi Heykel Atölyesi'nde tamamı geri dönüştürülmüş malzemelerden hazırlanan heykeller, kutlamalar öncesi Cumhuriyet Kent Meydanı'na yerleştirildi. Tüm Didimlileri yeni yıl coşkusunu beraber yaşamaya davet eden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Her yıl olduğu gibi 2023'e de coşkuyla girmeye hazırlanıyoruz. Bu yıl kutlamalarımızın merkezi Cumhuriyet Kent Meydanımız olacak. Burada birçok etkinliği vatandaşlarımız ile buluşturacak, yeni yıla coşkuyla gireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bu kutlamalarda bizlerle olmaya davet ediyorum" dedi.

(DHA)

Son Güncelleme: 28.12.2022 18:41
Anahtar Kelimeler:
YılbaşıDidim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.