GAL’lı öğrenciler İngilizce tiyatro gösterisi yaptı

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli’nin de katıldığı Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bayrak töreninde Erasmus Günleri etkinlikleri kapsamında öğrencilerin sahnelediği İngilizce hazırlanan tiyatro gösterisi ve müzik dinletisini hayran bıraktı. 

10 Ekim 2023 Salı 15:52
GAL’lı öğrenciler İngilizce tiyatro gösterisi yaptı

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, yapımına 1914 yılında başlanan ancak 1. Dünya Savaşı nedeniyle yapımı 1931 yılında tamamlanarak hizmete giren Manisa’nın en eski okulu Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğrencilerle birlikte bayrak törenine katıldı. Müdür Uğurelli yaptığı açıklamada, “Bizim yegâne varoluş amacımız sizsiniz, sizler olmazsanız bizler de olmayız! Bu okulun öğrencileri olarak sizin omuzlarınızda çok büyük bir sorumluluk var. İlk olarak böyle kadim, böyle büyük nesiller yetiştirmiş ki yetişenlerin şimdi size eğitim verdiği bir okulun çatısı altında eğitim alıyor olmanız büyük sorumluluk. İkincisi ise bu coğrafyanın, bu milletin üzerinize yüklediği sorumluluk. Bu sorumluluk ağırdır ağır olmasına ama emin olun taşıması çok gurur vericidir. Çünkü gün gelir bütün dünya mazlumlarının kurtuluşu sizin elinizde olur. Çünkü gün gelir insanların huzur ve mutluluğu sizin elinizde olur. Gün gelir cihan mülkünüz, mülkte sizin olur. Sizleri böyle heyecanlı, istekli ve coşkulu görmekten gurur duyuyorum, sizlere güveniyorum” dedi. Gediz Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bülent Tonoz ile birlikte okulu gezen ve okul ile ilgili bilgi alan İl Müdürü Uğurelli, öğretmenler odasında öğretmenlerimizle bir araya geldi.  Öğretmenlik mesleğinin değerliliğinin altını çizerek birçok mesleğin bizim tedrisatımızdan geçtiğini, mutlu öğrenciler yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Gayretlerinden dolayı öğretmenlere teşekkürlerini ileterek başarılı bir eğitim-öğretim yılı diledi.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

İl Müdürü Mehmet Uğurelli, 9-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Erasmus Günleri (#ERASMUSDAYS) etkinlikleri kapsamında okul öğretmenleri Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Funda Damla Can, Müzik Öğretmeni Ömür Yılmaz ve İngilizce Öğretmeni Meryem Baykal’ın önderliğinde 11. sınıf öğrencileri tarafından İngilizce hazırlanan tiyatro gösterisi ve müzik dinletisi etkinliklerini izledi. Gösterileri büyük ilgi ile izleyen Uğurelli, “İngilizce konuşmak bir beceridir ancak İngilizce tiyatro gösterisi sunmak ve buradaki hissiyatı karşıdakine geçirmek ise bir yetenektir. Değerli öğretmenlerim, sizlere bu öğrencilerimizi yetiştirdiğiniz için müteşekkiriz.” diyerek öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaGalTiyatro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176