İsrail: Gazze Şeridi’nde mühimmat depoları ve karargahlar vuruldu

İsrail Hava Kuvvetleri, dün gece boyunca Gazze Şeridi’nde düzenlenen hava saldırılarında askeri karargahların, tünellerin ve mühimmat depolarının vurulduğunu duyurdu.

25 Ekim 2023 Çarşamba 10:33
İsrail: Gazze Şeridi’nde mühimmat depoları ve karargahlar vuruldu

İsrail Hava Kuvvetleri’nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz gün Gazze Şeridi'nde gerçekleştirilen kapsamlı saldırılarda IDF, Şin Bet'in yönetiminde Hamas militanlarını ve terörist altyapıyı ortadan kaldırdı. İmha edilen hedefler arasında tüneller, askeri karargahlar, mühimmat depoları, havan topu ve tanksavar füze fırlatma mevzileri yer aldı” denildi.

“HAMAS KOMUTANI ÖLDÜRÜLDÜ”

Öte yandan İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hamas’ın Kuzey Han Yunus bölge taburunun komutanının hedef alındığını ifade ederek, “IDF, terör örgütü Hamas'ın Kuzey Han Yunus bölge taburunun komutanı Beşar Tisir'i ortadan kaldırdı. Tisir geçmişte terör örgütünün deniz kuvvetleri komutanı olarak görev yapmış ve mühimmat üretim sisteminde çeşitli pozisyonlarda bulunmuştu” dedi.

(DHA)

Son Güncelleme: 25.10.2023 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.