Kardeşleri Kennedy’nin adaylığını desteklemiyorlar

ABD’de başkanlık seçimleri için bağımsız aday olacağını duyuran Robert ‘Bobby’ Kennedy Jr’ın dört kardeşi, Kennedy’nin adaylığını desteklemediklerini ve ülke için tehlikeli olacağını açıkladı.

10 Ekim 2023 Salı 13:14
Kardeşleri Kennedy’nin adaylığını desteklemiyorlar

ABD Eski Başkanı John Kennedy’nin kendi gibi suikaste kurban giden kardeşi Robert ‘Bobby’ Kennedy’nin 11 çocuğundan biri olan Robert ‘Bobby’ Kennedy Jr, 2024 ABD Başkanlık Seçimleri’nde önce Demokrat Parti’den adaylığını açıklamış ancak dün seçimlere bağımsız aday olarak katılacağını duyurmuştu. Bobby Kennedy Jr’ın dört kardeşi olan Rory, Kerry, Joseph ve Kathleen Kennedy bu karar hakkında açıklama yaparak Biden'a karşı yarışmanın ülke için tehlike yaratacağını vurgulayıp şu ifadelere yer verdi;  
“Bobby babamızla aynı ismi paylaşıyor olabilir, ancak aynı değerleri, vizyonu ya da yargıları paylaşmıyor. Bugünkü açıklama bizim için derin bir üzüntü kaynağıdır. Adaylığını kınıyor ve ülkemiz için tehlikeli olduğuna inanıyoruz.” (DHA)

 

Son Güncelleme: 10.10.2023 13:57
Anahtar Kelimeler:
AdaylıkAbdKennedy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.