Dare Toptan

Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderlerin aile fotoğrafı

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı 8'inci Olağanüstü İslam Zirvesi'nde liderler aile fotoğrafı çekimine katıldı.

11 Kasım 2023 Cumartesi 15:12
Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderlerin aile fotoğrafı

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderler aile fotoğrafı çekimine katıldı.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad, liderler düzeyinde İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği 8. Olağanüstü İslam Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor.

Zirveye Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılırken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da Riyad'da bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer ülke liderleri zirve alanında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman tarafından karşılandı.

Liderler, karşılama törenin ardından zirve öncesinde aile fotoğrafı çektirdi.

Aile fotoğrafında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, solunda ise İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi yer aldı.

Son Güncelleme: 11.11.2023 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176