Meksika'da hapishaneye silahlı saldırı: 14 ölü, 13 yaralı, 24 firari

Meksika'nın Ciudad Juarez kentindeki bir hapishaneye silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 14 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı. 24 mahkum ise firar etti.

02 Ocak 2023 Pazartesi 12:32
Meksika'da hapishaneye silahlı saldırı: 14 ölü, 13 yaralı, 24 firari

Hürriyet'te yer alan habere göre; Meksika'nın Ciudad Juarez kentindeki bir hapishaneye düzenlenen silahlı saldırıda 10 gardiyan ve 4 mahkum hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı. Olay esnasında 24 mahkum hapishaneden kaçtı.

Meksika'nın Ciudad Juarez kentinde bulunan bir hapishaneye silahlı saldırı düzenlendi. Zırhlı araçlarla hapishaneye gelen silahlı saldırganların gardiyanlara açtığı sonucu 10 gardiyan ve 4 mahkum hayatını kaybetti. Chihuahua Savcılık Ofisi'nden yapılan açıklamada yerel saatle 07.00 sıralarında yaşanan olayda en az 24 mahkumun da hapishaneden firar ettiği belirtildi.

Güvenlik güçleri tarafından hapishanedeki durum kontrol altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
MeksikaSilahlı Saldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.