Papara ticari işletmeler için yeni ürün geliştirildi

KOBİ'lerden kurumsal şirketlere kadar çeşitli ödemeler için online ve yüz yüze ödeme alma, ödeme Adım dağıtımı ve ticari kart çözümlerini bir araya getiren Papara Ticari, 'Papara Ticari ile Bir İleri'yle 3 ayda 3 bini aşkın üye teslimatlarına ulaştığını duyurdu.

14 Mart 2024 Perşembe 10:54
Papara ticari işletmeler için yeni ürün geliştirildi

Şirketten yapılan değişiklikler şu ifadelere yer verildi:

"Papara'da üye işyerlerinin hesabını açmak isteyen ticari işletmeler, çevrimiçi bilgi ve belgeler, Papara Ticari internet bölgelerinden ulaşabileceği dijital kayıt ekranlarından Papara ile sadece birkaç kez paylaşıyor. Ticari ortamda, uzaktan müşteri olma işleminin incelenmesinin ardından 24 saat içinde Papara üye iş yerlerinden yararlanmaya başlayabiliyor.

Aylık kullanım ücreti olmayan ve hızlı teslimatla kullanıma hazır hale getirilen 'Yeni Nesil Yazar Kasa POS' ve 'Android POS'un yanı sıra NFC destekli Android telefonlar POS cihazının dönüştürülen 'Cep POS' özelliklerini tanıtan Papara, ticari yapıların çevrimiçi ve yüz yüze ödeme uçtan Uca çözüm sunmaya başladı.

Papara Ticari üye işleri, Papara sanal POS ve fiziki POS uygulamalarını kullanarak, tek tek anlaşma yapmak zorunda kalacak, tüm banka ve kredi kartlarından tek çekim veya taksitli olarak kolay ve güvenli bir şekilde ödeme alabilirler. Bununla birlikte, fiziki POS programları aynı sanalda olduğu gibi anlık olarak görüntülenebilmektedirler.

Kullanıcıların kart bilgilerini ödeme yapabilmeleri 'Papara ile Öde' çözümünü barındırabilecekleri özel tasarlayarak uygun işlem ücretleriyle ödeme alabilirler. Papara 'Link ile Öde' çözümü ise, üye iş yerlerine uzaktan güvenli bir şekilde anında ödeme almalarını sağlar.

Üye işyerleri, ödeme çözümleri için aylık sabit ücretler ödemezken, bu çözümler üzerinden yapılan ödemeler de aynı gün Papara Ticari hesaplarına aktarılabiliyor. Ayrıca üye işleri, Papara Kullanıcı Destek Merkezi'ne 7 gün 24 saat ulaşarak destek alabiliyor.

Üye işleri, istedikleri kadar fiziksel ve sanal Ticari Kart oluşturup, bir kart bakiyesi ekleyebiliyor veya azaltabiliyor. Ticari Kart, harcama kategorisi veya harcama markası tanımlama seçeneklerini de sunmaktadır. Müşterilerine, çalışanlarına ve iş ortaklarına kurumsal hediye veya özel kampanyalar için Hediye Kart oluşturup toplu bir biçimde gönderebiliyor. Onlarca marka arasında seçimleri sunan ve bakiyesi kaydedilen Hediye Kart, kurumsal hediye göndermenin gelişmiş bir yolu olarak öne çıkıyor. Web ve mobil desteği, Papara üye işyerlerine ekonomik süreçlerini diledikleri yerde yönetebilme yeteneği kazandırıyor." (DHA)

Anahtar Kelimeler:
PaparaKobi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176