100. yıl kutlamaları 100 kişilik harmandalı gösterisiyle başladı

Manisa'da 100. Yıl kutlamaları Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 100 kişilik grubun Harmandalı gösterisi ile başladı, Cumhuriyet Meydanı’ndan Tarzan Meydanı’na kadar gerçekleştirilen yürüyüş ile devam etti. 

25 Ekim 2023 Çarşamba 12:19
100. yıl kutlamaları 100 kişilik harmandalı gösterisiyle başladı

Cumhuriyetin 100. yılı kutlama programları Cumhuriyet Meydanı ile Tarzan Meydanı arasındaki açılış yürüyüşü ile başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlama programına Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Zeynel Abidin Alptekin, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, İl Emniyet Müdürü Fevzi Aktaş, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan 100 kişilik grubun Harmandalı zeybeği oynamasıyla başladı. Ardından 100. Yıl kutlama programı açılış yürüyüşü gerçekleştirildi. Bando takımı eşliğinde ilerleyen korteje Manisalı vatandaşlar da alkışlarla ve Türk Bayrakları ile coşkulu şekilde eşlik etti. Tarzan Meydanı’nda gerçekleştirilen modern dans gösterisi ve miniklerin halk oyunları gösterisi ile program sona erdi.


DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
ManisaHarmandalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.