Astsubay ve kızı enkazda hayatını kaybetti, eşi ile Elif Mira kurtarıldı

Hatay'da depremde yıkılan binanın enkazında kalan, Muğlalı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Dağdelen (50) ve kızı Melisa (22) Dağdelen yaşamını yitirdi; eşi Gül Dağdelen (48) ile diğer kızı Elif Mira (15) Dağdelen ise sağ çıkarıldı.

10 Şubat 2023 Cuma 12:04
Astsubay ve kızı enkazda hayatını kaybetti, eşi ile Elif Mira kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde, Hatay'da da binlerce bina yıkıldı. Hem yurt içinden hem yurt dışından bölgeye gelen ekiplerin arama- kurtarma çalışmaları ise aralıksız sürüyor. Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli, Muğlalı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Dağdelen, eşi Gül Dağdelen, çocukları Melisa ve Elif Dağdelen de depremde yıkılan evlerinin enkazında kaldı. Bina enkazında yapılan çalışmalarda, baba ve kızı Melisa'nın cansız bedenlerine ulaşıldı. Ekiplerin sağ çıkardıkları Gül Dağdelen ile kızı Elif Mira ise Mersin'de hastaneye kaldırıldı. 
 

Son Güncelleme: 10.02.2023 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.