Bahçelievler'de patlamanın yaşandığı binadan eşyalar alınıyor

Bahçelievler'de 28 Eylül'de doğalgaz patlaması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği binada ev sahipleri eşyalarını almaya başladı. Binanın kısa süre içinde yıkılacağı öğrenildi. 

07 Ekim 2023 Cumartesi 13:01
Bahçelievler'de patlamanın yaşandığı binadan eşyalar alınıyor

Bahçelievler Şirinevler Mahallesi'nde 28 Eylül'de ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamada, 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Olay sonrası binanın kısa sürede yıkılacağı söylenmişti. Bugün sabah saatlerinde apartman sakinleri evlerindeki eşyaları boşaltmaya başladı. Bazı daire sakinleri ise eşyalarını götürecek yer bulamadıklarını belirterek yetkililerden kendilerine kalacak bir yer vermelerini istedi. Patlamanın yaşandığı 5 katlı binanın kısa süre içerisinde yıkılacağı öğrenildi. 

"BİNA KENTSEL DÖNÜŞÜME GİRECEK"

Patlamanın yaşandığı bina sakinlerinden Ümit Başçı, "Olay günü ben zaten evdeydim. İşe gidecektim hazırlık yapıyordum. Patlama esnasında engelli erkek kardeşim vardı. Olduktan hemen sonra onu aldım ve kaçtım. Binamız bu hale geldi. Yaşayacak yerimiz yok resmen sokaktayız diyebilirim. Akrabalarımızda kalıyoruz. İnanın eşyalarımızı almaya geldik, nereye götüreceğiz onu da bilmiyorum. Bina kentsel dönüşüme girecek. Daire bulamıyoruzö dedi. 

(DHA)
 

Son Güncelleme: 07.10.2023 14:12
Anahtar Kelimeler:
DoğalgazBahçelievler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176