Başkan Çelik TOKİ sakinlerinin sevincini paylaştı

Şehzadeler Belediyesi'nin  TOKİ işbirliğiyle Sancaklıbozköy'de hayata geçirdiği toplu konut projesinde yeni evlerine yerleşen vatandaşların mutluluklarını lokma hayrı yaparak gösterdiği etkinliğe katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bu bizim için bir fincan kahveden öte bir hayalin gerçeğe dönüşmesidir" dedi.

12 Eylül 2023 Salı 11:27
Başkan Çelik TOKİ sakinlerinin sevincini paylaştı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  beraberindeki AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit ile birlikte Sancaklıbozköy Mahallesi'nde TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdikleri sosyal konut projesinde yeni evlerine yerleşen vatandaşların yaptığı lokma hayrına katıldı. Kuran tilaveti ve Mevlidi Şerifin okunduğu etkinlikte vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Çelik,  yapılan hayrın kabul olması niyazında bulunarak,  son derece mutlu olduğunu ve bu mutluluğunu tarife kelimelerin yetmeyeceğini söyledi. Projenin hayata geçmesi için yıllarca emek verdiklerini, bugünse balkonlarda oturan aileleri, çocuk parkında oynayan çocukları gördüğünde çok mutlu olduğunu belirten Başkan Çelik şöyle konuştu;  " Bu projenin yapılabilmesi için çok emek verdik. Sayısız kere gidip geldik, TOKİ ve bakanlık yetkilileri ile görüştük.  Yoğun çaba ve gayretlerimizin ardından yatırım planına alındı ve iki yıllık inşaat sürecinin ardından konutlarımız tamamlandı. Bugün bir babanın evladına sunmayacağı  şartlarda,  devletimizin sunduğu imkanlarla adeta kira öder gibiden de daha düşük fiyatlarla  konutlara kavuşuldu.  Hepiniz için hayırlı olsun. Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde oturmayı nasip etsin. Site yönetimi, muhtarımız ve vatandaşlarımız ile sürekli görüşüyoruz. Eksiklerin giderilmesi için belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz, diğer kurum ve kuruluşlarla da irtibat sağlıyoruz. Burası her geçen gün daha da güzelleşecek cazibe merkezi haline gelecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. AK Parti Manisa Milletvekillerine, Çevre ve Şehircilik bakanımıza ve bakanlık bürokratlarına, Türkiye'deki konut hamlesinin mimarı ve burada da imzası bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a tüm hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum."

Etkinlik sonrasında, Başkan Çelik ve beraberindekiler, hak sahiplerinden Buket Tepe'nin evine konuk oldu. Samimi bir sohbet gerçekleştiren heyet, mahalle sakinlerinin taleplerini de dikkatle dinledi. Başkan Çelik,  ikram edilen kahveyi içerken "Bu bizim için bir fincan kahveden öte bir hayalin gerçeğe dönüşmesi. Projemizi yaparken 'inşallah kısa sürede bitirir, hak sahiplerine teslim eder ve onlarda da bizi davet ederlerse bir kahvelerini içeriz' demiştik. Çok şükür bu günleri gösteren Rabbimize." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176