Kamil Özkasap Aile Sağlığı Merkezi dualarla açıldı 

Manisa'da 3 yıl önce 5.5 büyüklüğünde meydana gelen depremde hasar gören ve daha sonra yıkımı yapılan Saruhanlı ilçesine bağlı Nuriye Mahallesi’ndeki Aile Sağlığı Merkezi, yakın zamanda hayatını kaybeden iş insanı Kamil Özkasap adına daha modern bir şekilde yaptırılarak düzenlenen törenle dualar eşliğinde hizmete girdi. 

19 Ekim 2023 Perşembe 15:51
Kamil Özkasap Aile Sağlığı Merkezi dualarla açıldı 

Geçtiğimiz yıl protokolü yapılarak inşaatına başlanan ve 1 yıl gibi bir sürede tamamlanan Nuriye Mahallesi Kamil Özkasap Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle dualar eşliğinde açıldı. Depremde hasar aldığı için yıkımı yapılan ve uzun süredir eski belediye binasında hizmet veren aile hekimleri de bundan sonra daha geniş ve modern bir merkezde halka hizmet vermeye başladı. Düzenlenen törene Manisa Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, SGK İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü daire başkanları, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, daire müdürleri, merhum Kamil Özkasap’ın eşi Reyhan Özkasap, iş dünyası ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sadık Özkasap yaptığı açılış konuşmasında, “Bundan bir yıl önce Manisa Ticaret Borsamızda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz öncülüğünde düzenlemiş olduğumuz eğitim yardımı programında ben bir söz vermiştim. O dönem Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz ve saygıdeğer katılımcılar önünde iş hayatımızı sürdürmeye devam ettiğimiz Nuriye Mahallemize merhum babam Kamil Özkasap adına bir aile sağlığı merkezi yaptırmak istediğimi ifade ettim. Yaşar Karadeniz Valimiz verdiğimiz bu sözün destekçisi olarak İl Sağlık Müdürlüğümüzün değerli idarecileri ile hemen bir araya gelmemizi sağladı. Manisa valiliğimiz önderliğinde yapılan iş birliği protokolüne; il sağlık müdürlüğümüzün yanı sıra Saruhanlı Kaymakamlığımız ve Saruhanlı Belediyemiz de dâhil oldular. Hatta Saruhanlı Belediye Başkanımız Sayın Zeki Bilgin ‘Sen binayı yap, çevreyi de ben düzenleyeceğim’ deyince hiç vakit kaybetmeden inşaat yapımı çalışmalarına hemen başladık. 150 metrekare alanda bulunan eski sağlık ocağı arsası üzerine yeniden modernize edilerek inşa ettiğimiz sağlık merkezimiz, bugün itibariyle tamamlandı ve kullanıma hazır hale geldi. Az sonra da binamızı İl Sağlık Müdürlüğüne devretmenin gururunu yaşayacağız inşallah” dedi. 

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.