Kazım Karabekir'de asfalt sevinci

Şehzadeler Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde ihtiyaç duyulan sokaklarda asfalt çalışmalarına başlanması mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. 

16 Ekim 2023 Pazartesi 14:23
Kazım Karabekir'de asfalt sevinci

Şehzadeler Belediyesi Kazım Karabekir, Akpınar, Turgut Özal  ve Ahmet Bedevi mahallelerini kapsayan yeni asfalt çalışmasının startını vermiş, çalışmalar Akpınar Mahallesi'nden başlatılmıştı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Akpınar Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek "Kazım Karabekir, Akpınar, Turgut Özal  ve Ahmet Bedevi mahallelerimizde toplam 17 bin 500 metrekare, 3 bin 500 tonluk bir asfalt serimi yapıyoruz ki bunun parasal karşılığı 7 milyon TL. Mahallelerimize, Şehzadelerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullanmıştı. Akpınar Mahallesi'nde çalışmalarını tamamlayan ekiplerin sonraki durağı Kazım Karabekir Mahallesi oldu. Şehzadeler Belediyesi ekipleri Kazım Karabekir Mahallesi'nde ihtiyaç duyulan sokaklarda asfalt çalışmalarına başladı. Çalışma mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. 


MUHTAR AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ


Yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Tekin Aydın şöyle konuştu; "İki dönemdir Ömer Başkanla birlikte çalışıyoruz. Ömer Başkana yaptığı ve yapacağı hizmetler için şahsım ve  mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahallemizde 10-15 sokağımız yağmur yağdığında kötü oluyordu. Buralara asfalt talebinde bulunduk. Sağolsun Başkanımız talebimizi geri çevirmedi. Kış aylarında vatandaşlarımız çamurdan kurtulmuş olacak. İnşallah bir dahaki dönemde de yine Başkanımızla birlikte çalışırız." Mahalle sakinlerinden Necmettin Köroğlu "Tozdan, çamurdan kurtulduk. Ömer Faruk Çelik başkanımıza çok teşekkür ederim" derken; Ahmet Kılıçhan ise "Yapılan hizmet için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 


DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.