MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Murat Öner evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

20 Kasım 2022 Pazar 02:52
MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Murat Öner evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, akşam saatlerinde rahatsızlanması sonrası yakınları tarafından haber verilmesiyle olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Başkan Öner, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Murat Öner, 8 Ekim 2021 tarihinde MHP İl Başkanlığı görevine atanmıştı. Ülkücü İşçiler Derneği Manisa Şube Başkanlığı görevinde de bulunan Öner, hareketli, aktif yapısıyla tanınıyordu.  Öner’in ölüm haberi Manisa siyaseti ve ülkücü camiada büyük şok ve üzüntüyle karşılandı. Bir çok kişi taziye mesajları yayımlayarak üzüntüsünü dile getirdi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız, değerli dava arkadaşımız, kıymetli yol arkadaşımız Murat Öner’i kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içindeyiz. İl Başkanımız, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Acımız büyük. Başta ailesi olmak üzere teşkilatımıza ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şu gönderiyi paylaştı:  Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partimizin Manisa İl Başkanı Murat Öneri bu gece kalp krizi sonucu kaybettik.Büyük bir üzüntü yaşıyoruz.Rabbimden Murat Öner Başkanımıza rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine ve MHP camiasına başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun.

 

Son Güncelleme: 20.11.2022 03:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.