Ticaret bakan yardımcısı MASKO Mobilyacılar Sitesinde incelemelerde bulundu

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan Başakşehir'de sağanak yağış sonrası selin zarar verdiği MASKO Mobilyacılar Sitesinde incelemelerde bulundu.

09 Eylül 2023 Cumartesi 13:53
Ticaret bakan yardımcısı MASKO Mobilyacılar Sitesinde incelemelerde bulundu

İstanbul’da 5 Eylül Salı Günü etkili olan sağanak yağış sonrasında zarar gören Başakşehir’deki MASKO Mobilyacılar Sitesi’nde Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan incelemelerde bulundu. Gürcan’a Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, MASKO Mobilyacılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu da eşlik etti. Sel sularından  zarar gören işyerlerini gezen bakan yardımcısı Gürcan, işletme sahiplerinden bilgi aldı. Mağaza sahiplerinin taleplerini de dinleyen Mahmut Gürcan, verilecek işletmelerin kısa sürede faaliyete geçmesini sağlayacaklarını belirtti. Bakan yardımcısı Gürcan, işletme sahiplerinin kredi destek talebine de cevap verdi.Bankalarla görüşmeler yapıldığını belirten Gürcan, işyerleri selden zarar gören esnafa kısa sürede en uygun kredi imkanı sunulacağını da söyledi. 

(DHA)

Son Güncelleme: 09.09.2023 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176