Beylikdüzü'nde Pitbull gerginliği; 2 çocuk yaralandı

Beylikdüzü'nde Nazife B. adlı kadının evinde beslediği Pitbull cinsi köpek S.S.G ile U.K.G isimli çocuklarına saldırarak yaraladı.

15 Aralık 2023 Cuma 13:32
Beylikdüzü'nde Pitbull gerginliği; 2 çocuk yaralandı

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'nde bulunan bir binanın bahçe katında meydana geldi. İddiaya göre, Nazife B.'nin evde beslediği pitbull cinsi köpek, S.S.G ile U.K.G isimli çocuklarını ısırarak yaraladı. Kadının köpeğin Anıl A. adlı arkadaşına ait olduğunu söylediği kaydedilirken Pitbull, belediye ekipleri tarafından yakalanarak koruma altına alındı. Ambulansla hastaneye kaldırılan S.S.G ile U.K.G isimli çocukların durumu iyi olduğu öğrenildi. Pitbull beslenmesi nedeniyle  bina sakinleri arasında  tartışma çıktı. Bina sakini kadın, " Yaklaşık 2 ay önce buraya taşındılar. Köpek de kendisine ait ısırılan çocuk da kendisine ait. Çocuğu ısırmış kolunda aşırı zedelenmeler var. Biz telefonla haber verdik. Kadın kendisi geldi ama çocuğundan önce köpeğine siper oldu, köpeğime dokunmayın diye" diye konuştu.
Nazife B. ise açıklama yapmak istemedi.

(DHA)

Son Güncelleme: 15.12.2023 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176