Dilan Polat'ın 'intihar edeceği' iddiasına açıklama

Dilan Polat’ın avukatı Osman Eryiğit, İsmail Saymaz'ın 'intihar' iddasını yalanladı.

28 Kasım 2023 Salı 11:27
Dilan Polat'ın 'intihar edeceği' iddiasına açıklama

Dilan Polat'ın cezaevinde intihar edeceğine yönelik iddialar hakkında Polat çiftinin avukatı olduğunu belirten Osman Eryiğit'ten açıklama geldi. Avukatı, "Dilan bambaşka bir insana dönüşmüş durumda" dedi.

Eryiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Dilan Polat ile bugün görüştüğünü belirterek, Polat'ın güçsüz olduğuna, intihar edeceğine dair yapılan manipülasyonlara saygınlık edilmemesini istedi.

Polat'ın bugün kızı ile görüştüğünü söyleyen Eryiğit, görüşmede yüzünün güldüğünü ve durumunun gayet iyi olduğunu ve Polat'ın kızına, 'suçsuz olduğumu biliyorum, sadece bunun anlaşılması için sabırla bekliyorum' söylediğini aktardı.

Avukat Eryiğit, Dilan Polat'ın tahliye olması durumunda ise sevenlerinin çok farklı bir Dilan'la karşılaşacağını düşündüğünü ifade etti.

"İntihar etmek istiyorum Engin"
Silivri Cezaevi'nde kalan Dilan Polat'ın son olarak telefonda görüştüğü eşi Engin Polat'a "intihar etmek istiyorum Engin" dediği iddia edilmiş ve bunun üzerine cezaevi yönetiminin önlemleri artırarak Polat'ı cezaevi psikoloğu ile görüştürdüğü öne sürülmüştü.

Son Güncelleme: 28.11.2023 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.