Haluk Levent GSM operatörlerine tepki gösterdi

Sanatçı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, depremzedelerin olduğu bölgelerdeki haberleşme sıkıntısı için GSM operatörlerine tepki gösterdi.

08 Şubat 2023 Çarşamba 13:23
Haluk Levent GSM operatörlerine tepki gösterdi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ilk harekete geçen ünlüler arasında yer alan Sanatçı Haluk Levent, GSM operatörlerine isyan etti.

Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Derneği'ndeki çalışmaları, ekibi ve halkın desteğini alarak gerçekleştirdiği faaliyetlerle takdir toplayan Levent, depremzedeler için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Deprem mağduru vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için seferber olan Haluk Levent, Hatay'da haberleşme ağında yaşanan aksaklıklar nedeniyle GSM operatörlerine tepkisini dile getirdi.

Sanatçı, twitter üzerindeki paylaşımında; "Telefon operatörleri! Bu 3. Gün. Bu kadar bağış topladık fiyat söyleyin hemen gönderelim! Nedir bu ya! Hatay’ın dört bir yanını güçlendirin artık! Yapacağımız işin verimi yüzde 60 düşüyor" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Haluk Levent AhbapDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.