Naci Görür hüngür hüngür ağladı! "Üzülerek söylüyorum" deyip uyardı: Bu illerin kaderi Maraş, Hatay gibidir

Deprem uyarıları ile sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Naci Görür, yaşanan Marmara depremi sonrası kritik uyarılarda bulundu. 18 il için deprem uyarısında bulunan Görür, yayında hüngür hüngür ağladı.

05 Aralık 2023 Salı 12:46
Naci Görür hüngür hüngür ağladı! "Üzülerek söylüyorum" deyip uyardı: Bu illerin kaderi Maraş, Hatay gibidir

Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hemen ardından ise bölgede 4.5 büyüklüğünde yeni bir sarsıntı meydana geldi. Yaşanan korku dolu anlar sonrası gözler uzmanların uyarılarına çevrildi. 

Prof. Dr. Naci Görür Kafa TV’de Candaş Tolga Işık’ın konuğu oldu. Deprem uyarılarına bir yenisini ekleyen Görür bu kez isim vererek 18'ili uyardı.

Beklediği yeni depremleri açıklayan Naci Görür, "Fay hattı üzerinde yaşayan bu illerin kaderi, üzülerek söylüyorum kaderi Maraş, Hatay gibidir." dedi. 

Peki hangi iller fay hattı üzerinde? Görür tek tek sıraladı; Eskişehir, Denizli, Muğla, Erzincan, Kayseri, Tokat, Kahramanmaraş, Hatay, Kocaeli, Osmaniye, Bingöl, Konya, Erzurum, Aydın, Balıkesir, Burdur, Manisa, Hakkari... Görür ayrıca bu illerle ilgili olarak, "Direkt fayın üzerinde yaşıyor bu iller. Bunların altındaki faylar oldukça güçlü. Ve her kentte 7 ve üzerinde deprem oluşturmaya kapasiteleri var." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 05.12.2023 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176