Polis otosuna çarpıp kaçan hafif ticari aracın alkollü sürücüsü evinde yakalandı

Çorum’da İ.K.'nın kullandığı hafif ticari araç, park halindeki polis otosuna çarptı. Kazadan sonra kaçan ve evinde yakalanan sürücü İ.K. alkollü çıkarken, hafif ticari araçta bulunan S.K. da gözaltına alındı.

05 Ocak 2024 Cuma 22:10
Polis otosuna çarpıp kaçan hafif ticari aracın alkollü sürücüsü evinde yakalandı

Olay Çorum'un Cemilbey Caddesi üzerinde meydana geldi. İ.K.'nın kullandığı 19 ABL 129 plakalı hafif ticari araç, geri geri gelerek park halindeki sivil bir araca, ardından içerisinde polislerin bulunduğu ekip otosuna çarpıp kaçtı. Ekipler, İ.K. ile birlikte S.K.'nın da içinde olduğu aracın peşine düştü. Ekin Caddesi üzerinde araçtan inip yaya olarak kaçan S.K., ara sokaklardaki takip sonucu yakaladı.
Polis yaptığı araştırmada kaçan araç sürücüsü İ.K. ise evinde bulundu. Alkollü olduğu tespit edilen sürücüye kaza tespit tutanağı hazırlandıktan sonra 30 bin TL para cezası uygulandı. İki şüpheli de gözaltına alındı.

(DHA)

Son Güncelleme: 06.01.2024 09:39
Anahtar Kelimeler:
KazaPolisçorum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176