Şehit Emre Taşkın'ın yürek yakan videosu ortaya çıktı

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın (22) acı haberi, Malatya'da yaşayan ailesine ulaştı.

23 Aralık 2023 Cumartesi 11:16

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın, şehit oldu. Şehidin Malatya nüfusuna kayıtlı olduğu ve 4 çocuktan en küçüğü olduğu belirtilirken, anne ve babasının 4 gün önce umreye gittiği öğrenildi. Şehit Taşkın'ın geçtiğimiz yıl göreve başladığı ve bir kardeşinin de TSK'da görev aldığı öğrenildi. Şehit Taşkın'ın cenazesi bugün düzenlenecek cenaze töreni sonrası şehitlikte toprağa verileceği bildirildi.

ŞEHİT OLURSAM PAYLAŞIN

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın (22) sosyal medyada 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntüler ortaya çıktı.

(DHA)
 

Son Güncelleme: 23.12.2023 11:46
Anahtar Kelimeler:
Emre TaşkınşehitPkkırak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.