SON DAKİKA! Valiler kararnamesi yayımlandı 57 ilin valisi değişti! Yeni Manisa Valisi Kim oldu?

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı.

10 Ağustos 2023 Perşembe 01:03
SON DAKİKA! Valiler kararnamesi yayımlandı 57 ilin valisi değişti! Yeni Manisa Valisi Kim oldu?

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı.

YENİ MANİSA VALİSİ ENVER ÜNLÜ

20 Şubat 1971 yılında Çorum ili Bayat İlçesinde doğdu. İlkokulu memleketinde, Liseyi Ankara Atatürk Öğretmen Lisesinde, Üniversiteyi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde okudu. 1992 yılında mezun olduktan sonra 1993 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanan Sayın Enver ÜNLÜ, 3 yıllık Kaymakam adaylığı boyunca Tokat Reşadiye ve Çankırı Yapraklı'da Kaymakam Vekilliği yaptı. 8 ay boyunca İngiltere'de Mesleki ve Yabancı Dil Eğitimi amacıyla bulundu.

Adaylık sürecini başarıyla tamamlayan Sayın ÜNLÜ sırasıyla Samsun Asarcık, Malatya Pütürge, Hatay Yayladağı, Diyarbakır Ergani, Kayseri Develi, İstanbul Avcılar, Bursa Osmangazi Kaymakamlığı ve son olarak Iğdır Valiliği görevlerinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı’nın 2020/274 kararı ve 3  sayılı Cumhurbaşkanlığı  Kararnamesi ile Giresun Valiliğine atanan,  Enver ÜNLÜ 18.06.2020 tarihinde Giresun'da görevine başlamıştı.

Son Güncelleme: 10.08.2023 01:20
Anahtar Kelimeler:
Valiler Kararnamesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176