Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan haber alınamadı, ablası yardım bekliyor

Yayınladığı yemek videolarıyla tanınan fenomen Taha Duymaz da Hatay'da yardım bekleyen depremzedelerden. etkileyen depremde ailesiyle enkaz altında kaldı.

07 Şubat 2023 Salı 09:36
Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan haber alınamadı, ablası yardım bekliyor

Yayınladığı yemek videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın da, Hatay'da hissedilen depremde enkaz altında kalan depremzedelerden olduğu ortaya çıktı. Taha Duymaz'ın ablası, Instagram hesabı üzerinden gözyaşları içinde yaptığı paylaşımda yardım çığlıklarının duyulmasını istedi.

Türkiye' dün yaşanan deprem felaketleri sebebiyle 7 gün sürecek Milli Yas ilan edildi. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana gelen 7.7’lik deprem başta Kahramanmaraş olmak üzere; Adana, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Kilis, Hatay, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman’da da felakete sebep oldu. Yıkılan binaların altında kalan depremzedeler yardım bekliyor. Vatandaşlar Hatay'a yardım ulaşmamasından yakınırken, halk da sosyal medya üzerinden Hatay ve depremden etkilenen şehirler için destek hareketi başlattı.

“Ailem enkaz altında, kimse o bölgeye bakmıyor!”

Çektiği yemek videolarıyla tanınan ve Hatay’da yaşayan Taha Duymaz'ın da ailesiyle enkaz altında kaldığı haberi verildi. Fenomenin ablası Semiha Duymaz, Instagram hesabından yayınladığı video ile gözyaşları içerisinde ailesi için yardım talebinde bulundu..

Semiha Duymaz, “Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam ve eniştem enkaz altında. Lütfen yardımcı olun kimse bakmıyor olduğu bölgeye. Hatay Antakya, Betonsan Bedisabuncu Okul karşısı” ifadeleriyle yardım istedi.

Kardeşi Taha Duymaz ve ailesinden hâlâ haber alamadığını yazan ve sosyal medya üzerinden paylaşımlarına devam eden Semiha Duymaz'a vatandaşlardan destek mesajları yağdı.

DARE MEDYA

Anahtar Kelimeler:
Taha DuymazDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176