Türkiye bu haberi Dare Medya'dan okudu

TBMM eski başkanlarından Bülent Arınç'ın son süreçteki AK Parti'den istifa edecek milletvekilleri arasında oğlu İstanbul milletvekili Ahmet Mücahit Arınç 'ında olduğu iddialarına Dare Medya'ya yaptığı açıklamayla cevap verdi.

25 Ekim 2022 Salı 18:45
Türkiye bu haberi Dare Medya'dan okudu

Dare Medya imtiyaz sahibi ve köşe yazarlarından Hasan Fatih Özsümer'e konuşan Arınç, "Ben ömrünü ve siyasetini hep aynı çizgi üzerinde yaşamış ve yürütmüş bir insanım.Ve hayatım boyunca da bedeli her ne olursa olsun inandığım doğruları söylemekten ve inandığım istikamette yürümekten ve dahi yaşamaktan asla ailem ile birlikte vazgeçmedim, vazgeçmedik" diyen Arınç, oğlu ile ilgili basın yayın organlarında çıkan AK Parti'den istifa edeceği imalı haberlere de çok sert cevap verdi.
"Bazı basın mensupları ve medya kuruluşları Ak Parti İstanbul Milletvekili olan oğlumun istifa edecek milletvekilleri arasında olduğunu inatla dillendiriyorlar. Ahmet Mücahit Arınç Ak Parti İstanbul Milletvekilidir. Kendisini buna cevap vermediyse parti ve meclis çalışmalarından dolayıdır, abdestinden şüphe etmemesindendir. " diye açıklamasını sürdüren Arınç'ın bu haberi sadece www.daremedya.com isimli internet sitemizde yayınlandı.
Yayınımızın ardından bir çok haber internet sitesi haberi Dare Medya kaynaklı göstererek okurlarıyla buluşturdular.


Site içi tıklanma rekoru kıran bu haber gün içinde Twitter'da da TT oldu.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 26.10.2022 21:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.