Babasıyla birlikte denize giren çocuk, kayboldu

Serinlemek için babasıyla birlikte denize giren ve akıntıya kapılan Ahmet Yusuf Mar (16), suda kayboldu. Ahmet Yusuf için arama çalışması başlatıldı. 

07 Eylül 2023 Perşembe 19:02
Babasıyla birlikte denize giren çocuk, kayboldu

Sinop'ta serinlemek için babasıyla birlikte denize giren ve akıntıya kapılan Ahmet Yusuf Mar (16), suda kayboldu. Ahmet Yusuf için arama çalışması başlatıldı. 
Olay, Akliman sahilinde meydana geldi. İstanbul’dan Sinop’a tatile gelen ve sahilde çadırda kalan Bekir Mar (50) ve oğlu Ahmet Yusuf Mar, serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan baba ve oğlu boğulma tehlikesi geçirdi. Boğulma tehlikesi geçiren baba Sinop Belediyesi cankurtaranları tarafından denizden çıkarılırken, oğlu Ahmet Yusuf Mar ise gözden kayboldu.
Baba Bekir Mar sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken, suda kaybolan oğlu Ahmet Yusuf Mar'ı arama çalışmaları ise sürdürülüyor. (DHA)


 

Son Güncelleme: 07.09.2023 19:04
Anahtar Kelimeler:
KayıpDeniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176