Kütahya'da, zihinsel engelli Selim Ece, 10 gündür aranıyor

Kütahya'da, 10 gün önce evinden çıkan ve dönmeyen zihinsel engelli Selim Ece'nin (80), bulunması için kurulan ekiplerin arama çalışmaları sürüyor.

14 Ekim 2023 Cumartesi 14:33
Kütahya'da, zihinsel engelli Selim Ece, 10 gündür aranıyor

Domaniç ilçesi Çukurca beldesinde oturan zihinsel engelli Selim Ece, 4 Ekim'de evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Yakınları, çevredeki aramalarda Ece'yi bulamayınca jandarma ekiplerine kayıp ihbarında bulundu. Domaniç Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekiplerinin yanı sıra beldede yaşayanlar da Selim Ece'yi bulmak için çalışmalara katıldı. Çukurca beldesine yaklaşık 20 kilometre mesafedeki Erikli köyünde görüldüğü bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, aramalarını bu bölgede yoğunlaştırırken, henüz bir ize rastlanmadı.


TERMAL DRONLA ARANIYOR
Selim Ece'yi arama çalışmalarında 10'uncu güne girildi. Aramalara Bursa'nın İnegöl ilçesinden gelen 30 kişilik İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği üyeleri de katıldı. Ekipler, bölgede termal dronlarla arama yapıyor. (DHA)

Son Güncelleme: 14.10.2023 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.