Otomobilin çarptığı yaya öldü, sürücü kaçtı

Yolda yürürken otomobilin çarptığı Abdurrahman Coşkun (45), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

18 Aralık 2023 Pazartesi 21:00
Otomobilin çarptığı yaya öldü, sürücü  kaçtı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, yolda yürürken otomobilin çarptığı Abdurrahman Coşkun (45), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.
Olay, akşam saatlerinde Pınarbaşı Mahallesinde meydana geldi. Yolda yürüyen Abdurrahman Coşkun'a sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil çarptı. Çarpan araç olay yerinden hızla kaçarken, yaralanan Abdurrahman Coşkun ise kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık ekibi tarafından ambulansla Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Coşkun, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Abdurrahman Coşkun'un cenazesi otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis kazaya karışan ve olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

Son Güncelleme: 18.12.2023 22:07
Anahtar Kelimeler:
YAYAOtomobil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176