Petrol aramaları sırasında güvenliği sağlayacak komandolar, dualarla uğurlandı

Bingöl'de görevli jandarma komandolar, Cudi ve Gabar'daki petrol arama ve çıkarma çalışmalarında güvenliği sağlamak için dualar ile Şırnak'a uğurlandı.

30 Ekim 2023 Pazartesi 13:07
Petrol aramaları sırasında güvenliği sağlayacak komandolar, dualarla uğurlandı

Bingöl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda görevli komandolar, Cudi ve Gabar'daki petrol arama ve çıkarma çalışmalarında güvenliği sağlamak için Şırnak'ta görevlendirildi. Görev öncesi tören düzenlendi. Törene; Törene Vali Ahmet Hamdi Usta, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, Bingöl Üniversitesi Rektörü İbrahim Çapak ile askerlerin yakınları katıldı.

'KUTSAL BİR GÖREVE GİDİYORSUNUZ'

Törende konuşan Vali Usta, "Bugüne kadar jandarmalarımızı, güvenlik kuvvetlerimizi, asayiş ve güvenlik konularında kullandık ama bundan sonra Türkiye'nin önü açık. Allah'a şükürler olsun, güvenlik ve asayiş ortamını hazırladık. Yıllarca terörle mücadele yaparken ekonomik açıdan bütün kaynakları, güvenliğe, asayişe harcadık. Ne mutlu bize ki, bu güven ortamından sonra artık ekonomik açıdan birtakım atılımlar yapıyoruz. Bugün de böyle bir ekonomik görev için Cudi'ye, Gabar'a gidiyorsunuz. Gravitesi yüksek bir petrol bulduk. Onu çıkartırsak, ekonomimize büyük bir katkı olacak. Cari açığımızı azaltacağız ve Türkiye'nin önüne daha büyük ufuklar açacağız. Bu konuda, kutsal bir göreve gidiyorsunuz. Sizlere her konuda olduğu gibi bu konuda da güveniyoruz, inanıyoruz" dedi.
Törenin ardından komandolar, dualar ile yola çıktı.

(DHA)

Son Güncelleme: 30.10.2023 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.