Dare Toptan

Yardımlaşma derneğine 'tombala' baskını!

İzmir'in Bornova ilçesindeki yardımlaşma derneğine jandarma baskını sonucunda kumar oynayan  89 kişiye 360 bin 895 lira ceza kesildi.

06 Ocak 2023 Cuma 10:42
Yardımlaşma derneğine 'tombala' baskını!

İzmir'in Bornova ilçesinde, yardımlaşma derneğine jandarmanın düzenlediği baskında, tombala oynarken yakalanan 89 kişiye 360 bin 895 lira ceza kesildi.
İzmir Jandarma Komutanlığı ve Bornova Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Egemenlik Mahallesi'ndeki İzmir Bornova Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde tombala oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Adrese dün düzenlenen operasyonda, tombala oynayan 89 kişi yakalandı. Tombala oynayanlara 360 bin 895 lira ceza kesildi. Dernek mühürlenirken, U.Ç. hakkında 'kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem başlatıldı. 

(DHA)
 

Anahtar Kelimeler:
Izmir BornovaKumar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.