banner199

Aşıklar hünerlerini sergiledi

Manisa 3. Geleneksel Aşıklar Bayramı etkinliği kapsamında gerçekleştirilen ‘Kıran Kırana Aşık Atışmaları’  programında Türkiye'nin farklı illerinden gelen aşıklar hünerlerini sergiledi.

09 Ekim 2023 Pazartesi 16:49
Aşıklar hünerlerini sergiledi

Manisa 3. Geleneksel Aşıklar Bayramı kapsamında düzenlenen ‘Kıran Kırana Aşık Atışmaları’, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Aşık atışmasında, Aşık Nuri Şahinoğlu, Aşık Peri Gülgez, Aşık Ali Cenani, Aşık Ozan Nihat, Aşık Ali Rıza Ezgi, Aşık Osman Feryadi, Aşık Yakup Temelli, Aşık Erzade Kapan ve Aşık Ensar İpek yer aldı. Geleneksel Türk kültürünün önemli bir parçası olan aşık atışmasında, ozanlar, atışmalarla hem hünerlerini sergiledi hem de izleyicilere keyif dolu anlar yaşattı. Manisa’ya konuk olan ozanlar, seslendirdikleri birbirinden güzel halk müziği ezgileriyle de mest etti.


DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 09.10.2023 16:50
Anahtar Kelimeler:
AşıklarHünerSergi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.