Çağla Şikel apar topar hastaneye kaldırıldı

Oyuncu ve sunucu Çağla Şikel, hastane odasından paylaştığı fotoğrafla hayranlarını endişendirdi.

25 Ekim 2023 Çarşamba 11:42
Çağla Şikel apar topar hastaneye kaldırıldı

FOX TV’de yayınlanan Yeni Bir Gün programıyla izleyicilerle buluşan manken ve oyuncu Çağla Şikel’in programı yayınlanmadı. Programın yerine dizi yayınlanınca hayranları Şıkel’i merak etti.

Şıkel sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü söyleyen Şikel, “Yayın olmadığı için çok soran oluyor. Cumartesi günü besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. Crp henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere, geçmiş olsun dileklerine teşekkür ediyorum, hepinize sarılıyorum. Beni merak etmeyin bakın Tarcın gözünün önünden ayırmıyor” dedi.

Daha sonra hastane odasından paylaşım yapan Şıkel, “Şimdi hastaneden geldim… Uyumaktan su içmediğim ve iyi beslenmediğim için takviye yapıldı. Tahliller sonrası bir miktar yine yüksek olan Crp’yi düşürmek için 2’li bir antb. kullanmaya başladık” dedi.

Son Güncelleme: 26.10.2023 00:02
Anahtar Kelimeler:
çağla şikel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176