Nazmiye, Müge Anlı'yı isyan ettirdi: Azıp kudurmuşsunuz

Ağaçta asılı bulunan ablasının ölümünde baş şüpheli olarak görüldüğü için günlerdir Müge Anlı'nın programında yer alan Nazmiye, "Erkeklerden nefret ediyorum" sözleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Nazmiye'nin programın güvenlik görevlisine mesaj attığını öğrenen Anlı, canlı yayında tepki gösterdi.

25 Ekim 2023 Çarşamba 11:07
Nazmiye, Müge Anlı'yı isyan ettirdi: Azıp kudurmuşsunuz

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2 Eylül'de kaybolan iki çocuk annesi Nevrigül Alan, 18 Ekim'de ağaca asılı halde ölü olarak bulundu. 

Ablasının ölümünde baş şüpheli olarak görülen günlerdir "Erkeklerden nefret ediyorum" sözleriyle adından söz ettiren Nazmiye'nin programın güvenlik görevlisine mesaj attığı ortaya çıktı. Canlı yayında Nazmiye'nin attığı mesajları okuyan Müge Anlı tepki gösterdi.

Anlı, "Gerçekten bu devirde erkek olmak çok zor. Erkekler bir saldırı altında. Seni de tenzi etmeyeceğim Nazmiye, azıp kudurmuşsunuz. Başka hiçbir şey söyleyemiyorum. Bu çocuğun kız arkadaşı gelse ve senin (Nazmiye) deyiminle seni kapıda yolsun. Sen ablanı bile sevgilinden kıskanıyorsun. Elin adamına nasıl mesaj atarsın? Benim için bu kavga sebebidir. Yapamazsınız ya! Siz kadınsınız, kadın dediğiniz bir durur. Sana gelirler, kadınlığın duruşu budur. Çocuğun cevabınada gerçekten teşekkür ederim. 'Ortamda hararet yükseldiğinde güvenliğiniz için o an hangi pozisyon gerekliyse ona göre hareket ediyoruz. Özellikle senin önünden geçmeye çalışmıyoruz' diyor çocuk sana. Sen ne bekliyorsun? Ya seni çok beğendim Nazmiye, ondan önüne geçip sana sarılmak için bahane arıyorum mu desin. Lafın nereye gitmesini bekliyorsun? 'Benim önüme geçiyorsun?' ne demek? Buna çok sinirlendim. Sonra sen çocuğa cevap vererek 'Ne ters tepki veriyorsun ya' diyorsun. Çocuk sana ters tepki falan vermemiş ki" dedi.

Son Güncelleme: 25.10.2023 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.