Demet Akalın, Dilan Polat hakkında konuştu: Bir takım şeyler hissedince uzaklaştım

Haklarında kara para aklama iddiasıyla soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat, son olarak gözaltına alınmıştı. Türkiye'nin günlerdir konuştuğu çift hakkında bir açıklama da eskiden Dilan Polat ile birlikte çalışan şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.

02 Kasım 2023 Perşembe 16:33
Demet Akalın, Dilan Polat hakkında konuştu: Bir takım şeyler hissedince uzaklaştım

6 ilde yapılan operasyonla, daha önce mal varlıklarına el konulan Polat çiftinin İstanbul Çekmeköy’deki evlerine önceki gece baskın yapıldı. Polat çiftiyle birlikte toplam 17 kişi gözaltına alındı.

Sorgusu devam eden Dilan Polat hakkında şarkıcı Demet Akalın sunuculuğunu yaptığı programda konuştu.

“Esra Balamir getirmişti bana Dilan Polat’ı. Fotoğraflar çekmesi için. Gülşen’e götürmüştüm onun oğlunun fotoğraflarını çeksin diye. Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi.

Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım. Benimle ve Hira’yla dalga geçen videolar yaptı, benim için orada bitti. Sabah onu o halde izleyince inan üzüldüm.”

Son Güncelleme: 02.11.2023 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176