Erdoğan: Üzüntümüz, kaybettirme anlayışıyla altılı masalara oturanlaradır

Erzurum mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimizin bu kutlu davasının birilerince pazarlık masalarında meze yapılmasına gönlümüz razı gelmez. Kimsenin şahsıyla meselemiz yoktur. Üzüntümüz kazanarak davasına katkıda bulunmak yerine sırf pazarlıkta el yükseltmek için kaybettirme anlayışıyla altılı masalara oturanlaradır" dedi.

16 Mart 2024 Cumartesi 16:11
Erdoğan: Üzüntümüz, kaybettirme anlayışıyla altılı masalara oturanlaradır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum mitinginde halka seslendi. Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlı olduklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber” dedi.

Miting alanında 40 bin vatandaşın olduğunu bildiren Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Erzurum’a 21 yılda 173 milyar liralık kamu yatırımı yaptık"
"Öncelikle 14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 67, cumhurbaşkanlığında yüzde 74 oy oranı ile verdiğiniz destek için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı'nın en verimli netice aldığı şehirlerimizin başında Erzurum geliyor. Seçim sonuçlarına bakarak anlıyoruz ki dadaş farkını yine gösterdi, dadaş vefasını yine gösterdi, dadaş sevdasını yine gösterdi. Dadaş dosta da düşmana da mesajını yine verdi. Bu öyle güçlü bir mesaj ki duymayan kulaklara, görmeyen gözlere, nasır bağlamış yüreklere dahi kendini hissettiriyor yerine ulaşıyor. Erzurum’a 21 yılda 173 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. Erzurum teknik Üniversitesini, kurduk. Birçok farklı branşta 73 spor tesisi inşa ettik.

"Erzurumlu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 10,5 milyar lira tutarında kaynak aktardık"
Palandöken Kayak Merkezimizle, Konaklı Kayak Merkezimizi birleştirecek bir projeyle, Erzurum’un kış sporları merkezi hüviyetini güçlendireceğiz. Erzurumlu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 10,5 milyar lira tutarında kaynak aktardık.

Sağlıkta, toplamda 2 bin 32 yataklı 27 hastane dâhil 107 adet sağlık tesisini şehre kazandırdık. Bunların arasında 700 yataklı Erzurum Şehir Hastanesi ve 400 yataklı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi de bulunuyor. TOKİ vasıtasıyla, 14 bin 919 konut uygulamasını hayata geçirdik. Bunlardan 10 bin 17 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik, kalanların yapımına devam ediyoruz. Kentsel dönüşümde, 5 bin 435 riskli bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik. Aziziye ilçemizdeki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan gecikmeleri de en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer alan Erzurum’u, depreme dayanaklı bir şehir hâline getirmekte kararlıyız.

"Üzüntümüz, sırf pazarlıkta el yükseltmek altılı masalara oturanlaradır"
Milletimizin bu kutlu davasının birilerince pazarlık masalarında meze yapılmasına gönlümüz razı gelmez. Kimsenin şahsıyla meselemiz yoktur. Üzüntümüz kazanarak davasına katkıda bulunmak yerine sırf pazarlıkta el yükseltmek için kaybettirme anlayışıyla altılı masalara oturanlaradır." (elipshaber.com)

Son Güncelleme: 16.03.2024 16:13
Anahtar Kelimeler:
Erdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.