Özgür Özel: 'Paranın geldiği yer, verildiği yer belli. Alınan bina belli'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ‘para sayma’ görüntülerine yönelik, “AKP’li, avukat görüntüleri almış, sonra demiş ki bu görüntüleri para karşılığı size vereyim. Demişiz ki çekinecek bir şeyimiz yok. Paranın geldiği yer, verildiği yer belli. Alınan bina belli” dedi.

16 Mart 2024 Cumartesi 15:32
Özgür Özel: 'Paranın geldiği yer, verildiği yer belli. Alınan bina belli'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ‘para sayma’ görüntülerine yönelik konuştu. Isparta’daki halk buluşmasında konuşan Özel, “Geçtiğimiz günlerde Tayyip Bey’in ekip yeni bir video yayınladı. Efendim her tarafı kapatmışlar, bir kişi para sayıyor. Görür görmez dedim ki tamamını bulun. Tamamını. Bulundular. Görüntüler 2019’dan. Diyorlar ki bir, iki ay önce oldu. Ne yapıyoruz, İstanbul il binasını satın alıyoruz. Adam kaparo istemiş, kaparonun sayıldığı yerin avukatı AKP’li, avukat görüntüleri almış, sonra demiş ki bu görüntüleri para karşılığı size vereyim. Demişiz ki çekinecek bir şeyimiz yok. Paranın geldiği yer, verildiği yer belli. Alınan bina belli. Daha bugün diyor ki bu ittifak diyor birkaç ay önce diyor, balya balya paralar topluyor. Ey Tayyip Erdoğan, 2019’daki görüntüden bugüne böyle bir yalana sığınıyorsan vay senin haline. Yalan videoların Cumhurbaşkanısın sen. Montaj videoların Cumhurbaşkanısın. Montajlaya montajlaya bitiremediğin yalanlarla, bu memlekette Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koltuğunu kirleten adamsın sen. Yazıklar olsun” açıklamasında bulundu. (elipshaber.com)

Anahtar Kelimeler:
özgür özel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.