Altay'ın yeni Yıldız'ı

1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Kocaelispor'a 3-2 yenilen Altay, sahadan puansız ayrılmasına rağmen genç bir oyuncusunun daha tecrübe kazanmasıyla teselli buldu.

29 Ağustos 2023 Salı 13:55
Altay'ın yeni Yıldız'ı

Geçen sezonun son haftasında İzmir'de prestij niteliğinde oynanan Tuzlaspor maçında ilk profesyonel deneyimini yaşayan 16 yaşındaki santrfor Mehmet Onur Yıldız, bu kez sezon başında görev almanın heyecanına ortak oldu.
Teknik direktör Tuna Üzümcü tarafından Kocaelispor karşılaşmasında siyah-beyazlılar 3-0 geriye düştükten sonra 84'üncü dakikada Sefa'nın yerine oyuna dahil edilen 2007 doğumlu Onur, mücadeleci futboluyla dikkat çekip uzatma bölümünde takımına penaltı kazandırarak alkış topladı. İki kez U16 Milli Takımı formasını terleten genç kramponun ilerleyen haftalarda daha fazla süre bulması bekleniyor.

Son Güncelleme: 29.08.2023 22:57
Anahtar Kelimeler:
Onur YıldızAltay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176