Muaythai Şehzadeler'de nefesleri kesti

Şehzadeler Belediyesi, Türkiye MuayThai Federasyonu'nun 2023 Faaliyet Programı kapsamında düzenlenen Spor Toto MuayThai Süper Ligi'nin ilk ayağına ev sahipliği yaparkeb, Kurşunlu Han'ın tarihi atmosferinde gerçekleşen turnuva, sporseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

25 Eylül 2023 Pazartesi 12:35
Muaythai Şehzadeler'de nefesleri kesti

Şehzadeler Belediyesi, Türkiye MuayThai Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Spor Toto MuayThai Süper Ligi'nin heyecan verici bir başlangıcına ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen 16 yetenekli sporcu, milli takım hayali için ter döktü. AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MuayThai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Asbaşkan Şakir Bayramoğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Öztürk ile federasyon yöneticileri, sporculara destek vermek için Kurşunlu Han’da yerlerini aldı. Program saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Sporun heyecanı ve rekabetin dorukta yaşandığı bu mücadelede, sporcuların sıkı antrenmanları ve emekleri, seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Her bir dövüşün heyecanı, Kurşunlu Han'ın tarihi atmosferinde özel bir deneyim sunarken, spor severler turnuva boyunca mücadeleleri gözlerini kırpmadan takip etti. Bu prestijli turnuva, sadece sporcular için değil, aynı zamanda Türkiye'nin uluslararası arenada da temsil edilmesi açısından büyük bir öneme sahip. Ligin sonunda şampiyon olan sporcular, milli takımımızı uluslararası şampiyonalarda temsil etme fırsatını elde edecekler. 45 KG’da. Ayten ÖZDEMİR - Gamze YALÇIN, 57 KG.’da  Ferhat ÖZMEN- Ersin KARTAL, 54 KG.’da  Nadiye ÖZDEMİR- Gamze TOST,  75 KG.’da Mehmet Ali MERİÇ -Mehmet Can ARSLAN, 67 KG.’da Cemile AYKOÇ –Özgenur AVCIL, 54 KG.’da Yasin Muhittin CAN –Mustafa ÖZBEK, 57 KG.’da Nefise ATALAY –Semiha YÖRÜK, +91 KG.’da  Ali Şamil DOĞAN-  Özgür ÖZPOLAT şampiyonanın ilk ayağında kazanan sporcu olmak için mücadele etti. AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Şehzadeler Belediyesi’ni başarılı ev sahipliği için tebrik ederek, tarihi ambiyansta mücadele eden sporculara başarılar diledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de kuruldukları günden beri spora ve sporcuya destek olduklarını anımsatarak “Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübünde bugüne kadar 300’ün üzerinde sporcumuz MuayThai sporu yapıyor. Binlerce gencimizin bu sporla tanışmasına vesile olduk. Bundan sonra da sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel ise  daha önce de tarihi handa yapılan turnuvaya atıldığını dile getirerek sporculara ve antrenörlerine başarılar diledi. Kıran kırana karşılaşmalara sahne olan turnuvada kazananlara kupaları protokol üyelerince verilirken turnuvada rakibini yenerek bir üst tura geçen sporcular 45 KG’da. Ayten ÖZDEMİR, 57 KG.’da  Ferhat ÖZMEN, 54 KG.’da  Nadiye ÖZDEMİR, 75 KG.’da Mehmet Ali MERİÇ, 67 KG.’da Cemile AYKOÇ, 54 KG.’da Yasin Muhittin CAN, 57 KG.’da Nefise ATALAY, +91 KG.’da  Ali Şamil DOĞAN oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176