Petkimspor depremzedeler için omuz omuza

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen deprem felaketinin ardından Aliağa Petkimspor depremzedeler için omuz omuza vererek yardım kampanyasına destek oldular.

09 Şubat 2023 Perşembe 11:46
Petkimspor depremzedeler için omuz omuza

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için ülke çapında başlatılan seferberliğe Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi temsilcisi Aliağa Petkimspor'un oyuncuları da katıldı.

Petkimspor'un tüm A takım ve altyapı oyuncuları, 10 ildeki depremzedelere iletilmek üzere Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasına destek oldu. 

Petkimspor'dan, "A takım ve altyapı sporcularımız, deprem bölgesine gönderilmek üzere Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasına destek oldular, çalışmalara katıldılar. Yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlarımız, Aliağa Belediyesi hesabından güncel ihtiyaç listesine ulaşabilir" açıklaması yapıldı.

(DHA)

Anahtar Kelimeler:
DepremzedeAfet Bölgesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.