Aydın'ın yılbaşı programında Melike Şahin vardı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yılbaşı programı kapsamında gerçekleştirdiği konserde şarkıcı Melike Şahin yer aldı. Program kapsamında kutlamalar 3 gün sürecek

30 Aralık 2022 Cuma 11:23
Aydın'ın yılbaşı programında Melike Şahin vardı

Şahin, Atatürk Kent Meydanı'nda sevilen şarkılarını seslendirirken on binlerce Aydınlı da Melike Şahin'in şarkılarına eşlik etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi yılbaşı programı kapsamında 3 gün boyunca Atatürk Kent Meydanı'nda konser düzenlenecek. Bu kapsamda ilk konser dün verildi. Şarkıcı Melike Şahin meydanda sevenleriyle buluştu. Kutlamalar bu akşam 20.30'da Eypio ile devam edecek. Eypio şarkılarını sevenleri için seslendirecek. 31 Aralık'ta 21.00'da DJ Burak Aydın, 22.30'da ise Kolpa sahnede olacak. Yılbaşı akşamında Aydınlıları ayrıca yapay kar yağışı ile ses, ışık, lazer ve ateş şovunun bir arada sunulduğu havuz gösterileri de yapılacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenecek etkinliklere davet etti.

(DHA) 

Son Güncelleme: 30.12.2022 16:06
Anahtar Kelimeler:
KonserAydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176