Otele uyuşturucu baskını: 3 gözaltı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, uyuşturucu madde imal edip, sattığı belirlenen 3 şüpheli, otele düzenlenen jandarma baskınıyla yakalanarak gözaltına alındı. 

14 Aralık 2022 Çarşamba 12:31
Otele uyuşturucu baskını: 3 gözaltı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Marmaris'in Çıldır Mahallesi'nde 3 şüphelinin uyuşturucu madde imal edip, sattığını belirledi. Harekete geçen ekipler, 12 Aralık'ta şüphelilerin kaldığı otele baskın yaptı. D.K., M.T. ve S.K. yakalanarak gözaltına alındı. Otelde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin, bir miktar kubar esrar, esrar karıştırıcı aparat, hassas tartı, 6 uyuşturucu kullanma aparatı ve uyuşturucu maddeleri arıtmada kullanılan motor ile çok sayıda serum aparatı ele geçirildi. Şüphelilerin, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. (DHA)

Son Güncelleme: 14.12.2022 18:14
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuMarmarisMuğla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176