Sokak Hayvanları İçin Kış Ortasında Denize Girdiler

Aydın'ın Didim ilçesinde yerleşik yaşayan yabancı uyrukluların da aralarında bulunduğu Didim Hayvan Dostları Derneği üyeleri, barınaktaki sahipsiz hayvanlar yararına etkinlik düzenledi.

26 Aralık 2022 Pazartesi 19:21
Sokak Hayvanları İçin Kış Ortasında Denize Girdiler

Dernek üyeleri, etkinlikte sokakta yaşayan sahipsiz hayvanların bakımına destek olmak amacıyla kış ortasında denize girip, bağış topladı.

Aralarında Türk, İngiliz, İskoç ve İrlandalıların bulunduğu grup, sokak hayvanları yararına düzenlenen ve yılbaşı hediyelerinin verildiği ilk gün anlamına gelen 'Boxing Day' etkinliği kapsamında Altınkum Plajı'nda buluştu. Bu grup içerisinden 30 kişi, çeşitli kostümleriyle denize girerek yaklaşık 15 dakika suda kaldı. Sahipsiz sokak hayvanları için denizin soğuk olmasına aldırmayan grup, sudan çıkarken etkinliği izleyenler tarafından alkışlandı.

2'nci el giysi satışı ile etkinliğe katılanların bağışlarıyla toplanan paralar, Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'ndaki sahipsiz hayvanların kuru mama ve ilaç gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı ifade edildi. Etkinlik hakkında açıklama yapan Leander Wymam, "Her yıl aralık ayının 26'ncı günü düzenlenen etkinlikte denize girerek farkındalık yaratarak, bu etkinlikte elde edilen geliri Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı yararına kullanıyoruz. Bu yıl 30 arkadaşımız çeşitli hayvan kostümleri ile denize girdiler" dedi.

(DHA)

Son Güncelleme: 26.12.2022 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176