ABD'de helikopter düştü: İkisi askerden 3 kişi öldü

ABD'nin Teksas eyaletindeki Meksika bölgesine yakın bölgedeki sınır destek görevini yapan bir askeri helikopter düştü. İki ABD askerinin ve bir sınır devriye polisinin öldüğü, bir askerin yaralandığı açıklandı.

09 Mart 2024 Cumartesi 14:30
ABD'de helikopter düştü: İkisi askerden 3 kişi öldü

Olayla ilgili dün açıklama yapan Ortak Görev Gücü Kuzey Komutası, “Federal Güney batı sınır destek görevine tahsis edilen bir UH-72 Lakota helikopteri, bugün Teksas'ın Rio Grande Şehri'nde başlatılan operasyonları yürütülürken düştü.

2 asker ve bir ABD Sınır Devriyesi öldü. Bir asker yaralandı. Ölenlerin isimleri yakınlarına haber verilmeden açıklanmayacak. Kazanın nedeni araştırılıyor” dedi. Rio Grande Şehri polisi dün olayla ilgili ilk açıklamayı yaparak 4 kişinin inanılan bir helikopter kazasına yardımcı listesini belirtmişti. (DHA)

Son Güncelleme: 09.03.2024 14:57
Anahtar Kelimeler:
AbdHelikopter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176