Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Azerbaycan’da ikili görüşmeler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Başbakan Ali Asadov ve Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı Sahiba Gafarova ile bir araya geldi.

20 Aralık 2023 Çarşamba 15:51
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Azerbaycan’da ikili görüşmeler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, görüşmelere ilişkin yaptığı açıklamada, “Azerbaycan'daki resmi temaslarımız kapsamında Başbakan Sayın Ali Asadov ve Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı Sayın Sahiba Gafarova ile bir araya geldik. Ardından Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliğimizi ziyaret ederek resmi programımızı tamamladık. Gösterdikleri misafirperverlik için Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev, Azerbaycan Başbakanı Sayın Sayın Ali Asadov, Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı Sayın Sahiba Gafarova ve heyetleri ile Azerbaycanlı kardeşlerimize şükranlarımı sunuyor, ziyaretimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 20.12.2023 16:10
Anahtar Kelimeler:
AzerbaycanYılmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176