Maxar, deprem bölgesinden fotoğraflar yayınladı

Uydu görüntüleme şirketi Maxar, deprem bölgesinden yeni fotoğraflar yayınladı.

09 Şubat 2023 Perşembe 10:32
Maxar, deprem bölgesinden fotoğraflar yayınladı

Türkiye, Kahramanmaraş merkez 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle felaketi yaşarken; uydudan çekilen fotoğraflar ne durumda olunduğunu açıkça gösterdi.

Uydu görüntüleme şirketi Maxar deprem bölgesinden fotoğraflar yayınladı. Fotoğraflar; Kahramanmaraş, Adıyaman, Antakya, Gaziantep ve Osmaniye’deki son durumu gözler önüne serdi.

antakya.jpg

Antakya'da son durum uydu fotoğrafına böyle yansıdı.

Osmaniye, Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay illerinde çekilen uydu görüntülerinde birçok binanın yıkıldığı görülürken, bazı bölgelerde yıkılan bina sayısının ayakta kalan binalardan çok olduğu gözler önüne seriliyor.

nurdagi.jpg
NURDAĞI / ÖNCESİ VE SONRASI

nurdagi1.jpg

Birçok binanın yıkıldığı Kahramanmaraş'ta stadyuma çadırlar kurulduğu görülüyor.

maras2.jpg

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, depremin İslahiye ilçesinde büyük yıkıma yol açtığını belirterek "60 bin nüfuslu ilçenin yarısından çoğu yok" demişti.

islahiye.jpg
Islahiye, öncesi ve sonrası...

islahiye1.jpg

KAYNAK - HALK TV

Anahtar Kelimeler:
MaxarDeprem Kahramanmaraş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176