Başkan Çelik'ten üniversitelilere anlamlı konferans

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MCBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde yerel yönetimlerde yenilikçi belediye anlayışlarını anlattı.

30 Ekim 2023 Pazartesi 12:06
Başkan Çelik'ten üniversitelilere anlamlı konferans

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri ile 'Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümünde Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Belediye Anlayışları' konulu konferansta bir araya geldi. Fakülte binasında düzenlenen konferansta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Cüneyt Yenal Kesbiç de hazır bulunurken; konferans öğretim üyelerinin yanı sıra öğrencilerin de yoğun ilgisini gördü. Genç neslin yerel yönetimlere ilgi duymasına ve belediye hizmetlerini daha iyi anlamalarına katkı sağlaması amaçlanan konferansta Başkan Çelik, kendi yönetim tecrübelerini ve yerel yönetimlerdeki yenilikçi yaklaşımları öğrencilerle paylaştı. Toplantının sonunda Başkan Çelik, öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Katılımcılar, anlamlı bir buluşmanın ardından toplu bir hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği sonlandırdı.


DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
Başkançeliküniversite
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.